bet
Üzlet

Közgyűlést tart az AutoWallis

Portfolio
Az AutoWallis bejelentette, hogy 2020. november 30-án, 10 órakor közgyűlést tart.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A közleményben felhívták a részvényesek figyelmét, hogy a közgyűlés csak a közgyűlés megtartása idején hatályos járványügyi korlátozásokra figyelemmel kerülhet megtartásra. Amennyiben a közgyűlésen részt venni kívánó részvényesek és egyéb személyek együttes létszáma meghaladná a közgyűlés megtartása idején hatályos járványügyi korlátozások szerint létszámot, a közgyűlés nem kerül megtartásra.

A közgyűlés napirendje:

  1. Közgyűlési tisztségviselők (szavazatszámláló bizottság és jegyzőkönyv-hitelesítő) megválasztása
  2. Az igazgatóság felhatalmazása saját részvény megszerzésére
  3. Az igazgatóság felhatalmazása az alaptőke felemelésére
  4. Az alapszabály módosítása
  5. Egyebek

A közgyűlés helyszíne: Bank Center irodaház 1054 Budapest, Szabadság tér 7. I. emeleti tárgyaló.

Amennyiben a közgyűlés határozatképtelen, úgy a megismételt közgyűlés 2020. december 11. 17 órakor, változatlan napirendi pontokkal, az eredeti közgyűléssel azonos helyszínen kerül megtartásra.

(BÉT)

bear
automata
GettyImages-1184380979
otp
olasz_csalad
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miként győzik le az indexkövető alapok az alapkezelőket?
Online előadás
Külföldi szolgáltató, TBSZ számla, euró alapú megtakarítás
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

bear