Előfizetői tartalom

Záporoznak a jobbnál jobb vakcinahírek, ezekkel a befektetésekkel kereshetsz rajta pénzt

Portfolio
Az elmúlt időszakban több kedvező hír is érkezett a koronavírus elleni vakcinákról, először a Pfizer és a BioNTech közösen fejlesztett készítményéről, majd a Moderna vakcinájáról közöltek kedvező teszteredményeket. A várakozások szerint a következő néhány hétben engedélyezhetik legalább az egyik vakcinát, majd a jövő év első felében széles körben elérhetőek lesznek az oltások. A Goldman Sachs erre a feltételezésre alapozva összegyűjtött 39 mélyen alulértékelt részvényt, amelyekek számára a leginkább kedvező lehet a vakcina.

Szokatlan gyorsjelentési szezonon vagyunk túl Szépen lassan lecsengett a harmadik negyedéves vállalati gyorsjelentési szezon, a befektetők pedig javarészt figyelmen kívül hagyták ezeket a beszámolókat, hiszen az elmúlt hetekben mindenki a két jelenlegi legfontosabb makroeseményre figyelt: az amerikai elnökválasztásra, és a potenciális koronavírus-vakcina engedélyezésére. A...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái