Előfizetői tartalom

A tőzsdeguru szerint hatalmas robbanás jöhet a tőzsdéken

Portfolio
David Rosenberg, veterán piaci stratéga óvatosan optimista a tőzsdék kilátásaival kapcsolatban, viszont úgy gondolja, hogy amennyiben a koronavírus elleni oltóanyagok valóban hatékonynak bizonyulnak, akkor nagyot robbanhatnak a tőzsdék jövőre. Véleménye szerint érdemes lehet nagyon szelektívnek lenni és erős vállalatokba fektetni, de kedveli az aranyat és a hosszú távú amerikai államkötvényt is. Az otthonmaradós részvényeket túlárazottnak gondolja, de ha az áruk a megfelelő helyre kerülne, akkor jó vételnek gondolná őket hosszabb távra is. A mostani változások nagy vesztese pedig a kereskedelmi ingatlan üzletág lehet.

A tőzsdeguru szerint érdemes óvatosnak maradni a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, még úgy is, hogy már rendelkezünk megfelelően hatékony vakcinával, mivel logisztikai és tárolási szempontból is hatalmas kihívást jelent majd a szakembereknek, és azt is feltételezni kell, hogy nem fog mutálódni a vírus időközben. Azzal azonban egyetért, hogy amennyiben az oltóanyagok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái