Előfizetői tartalom

Jim Cramer: hihetetlen bikapiac jön a tőzsdéken!

Portfolio
Egyre kedvezőbb vakcinahírek érkeznek a világ különböző pontjairól, körvonalazódnak az amerikai gazdaságélénkítő csomag részletei is: többek között ezek miatt folyt kimondottan jó hangulatban a kereskedés a világ tőzsdéin a mögöttünk álló hónapban, egyre többen vélik felfedezni a láthatáron a koronavírus-válság végét. Ebben a reményteljes környezetben Jim Cramer, a CNBC megmondóembere is megszólalt, összegyűjtötte azokat a részvényeket, amik szerinte az elfojtott kereslet visszatérésével komolyat ralizhatnak a közeljövőben.

Többek között a sorra érkező pozitív koronavírus-vakcinahíreknek köszönhetően kimondottan jól alakult a hangulat a világ tőzsdéin novemberben, a nemrég bejelentett amerikai gazdaságélénkítő csomag szintén javíthatja a kedélyeket. Ebben a pozitív tőkepiaci környezetben természetesen Jim Cramer, a CNBC megmondóembere is megszólalt, összegyűjtötte azon vállalatok részvényeit...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái