Előfizetői tartalom

Egy nap alatt 10-szeresére nőtt az árfolyama ennek a kis gyógyszeripari cégnek

Portfolio
Hatalmas emelkedést produkált tegnap a Greenwich LifeSciences, egy kisebb amerikai gyógyszeripari cég, amelynek a részvényárfolyama több mint 10-szeresére nőtt egyetlen nap alatt a Nasdaqon. Az emelkedés ma is folytatódott, és már megint közel 40 százalékkal került feljebb a részvény. Ennek oka alapvetően az, hogy egy tegnapi orvosi konferencián a vállalat prezentációjában kiemelte, hogy kiemelkedő, 100 százalékos hatékonysággal tudták kezelni a korábbi klinikai kísérletben résztvevő mellrákos pácienseket, vagyis az 5 éves követési időszak alatt nem újult ki senkinél sem a betegség. A befektetők pedig ezután rávetették magukat a papírokra.

A vállalat árfolyama azután lőtt ki, hogy a Greenwich egy San Antonio-i mellrák szimpóziumon biztató eredményeket mutatott be a prezentációján a 2b klinikai fázisban lévő GP2 immunterápiás kezelésével kapcsolatban. A medián 5 éves utókövetések eredménye szerint a GP2 immunterápiával kezelt páciensek túlélési aránya 100 százalékos volt, vagyis egyetlen esetben sem jelentkezett...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái