Előfizetői tartalom

Meg lehet még lepni a befektetőket a koronavírus-járvány után? Mutatunk pár ötletet

Portfolio
Természetesen az idei év legnagyobb negatív meglepetését, a koronavírus-járványt elég nehéz lenne túllicitálni jövőre, de azért bőven akadnak olyan forgatókönyvek még, amik, ha bekövetkeznek, akkor igen komoly meglepetésként érheti a befektetőket és megmozgathatja a piacokat is. Ezek között szép számmal vannak politikai jellegű eshetőségek is, mint a jövő januári georgiai szenátusi választások, vagy Joe Biden esetleges lemondása, de az is benne van a pakliban, hogy szétesik az olajkartell, ami mostanában egyébként sem az olajozott működéséről volt híres.

Nehéz lesz az idei évet überelni A 2020-as év legnagyobb eseménye így természetesen a koronavírus-járvány volt, ami hatalmas esést okozott a tőzsdéken még tavasszal, bár arra is valószínűleg igen kevesen számítottak, hogy ennyire gyorsan magukra találnak a vezető részvényindexek. Az S&P 500, a Dow Jones és a Nasdaq is már sikeresen döntötte meg a járvány előtti csúcsokat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái