Előfizetői tartalom

Elképesztő a bitcoin, az új csúcsról elpattant az árfolyam

Portfolio
Elképesztő ralin van túl idén a kriptodeviza árfolyama, a mai kereskedésben újabb rekordot döntve átlépte az árfolyam a 22 ezer dollárt, jelenleg 22 275 dolláron jár a jegyzés a Bitstampen. A régi, 2017 végén felállított 19 666 dolláros csúcsot már november végén sikerült megdönteni, majd onnan lefelé korrigált az árfolyam, most az év végéhez közeledve azonban újabb nagy hajrá indult a bitcoinnál, már tegnap áttörte a korábban elképzelhetetlennek tartott 20 ezer dolláros szintet, azóta pedig újabb 10 százalékot ugrott az árfolyam.

A legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptodeviza árfolyama már jócskán maga mögött hagyta a  2017 decemberi csúcsokat, az akkori legdrágább jegyzésnél jelenleg több, mint 13 százalékkal kerül többe egy bitcoin. Az idei évben már 210 százalékot emelkedett az árfolyam, csak az elmúlt egy hónapban 25 százalékot, amivel minden bizonnyal az idei év egyik legjobb...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái