Előfizetői tartalom

Őrült nap a nyersanyagpiacon, esik az olaj, elszállt az ezüst ára

Portfolio
Kifejezetten őrült napja van ma a nyersanyagpiacoknak, az ezüst nagyot ralizik ma, de az arany ára is emelkedett. Ez főleg az új pénzügyi mentőcsomag elfogadásának köszönhető az Egyesült Államokban, amely 900 milliárd dollárral segíti majd az állampolgárokat és a kisvállalatokat, de a légitársaságokat is. Emellett új koronavírus törzs bukkant fel Londonban és környékén, ami sokkal fertőzőbb lehet az eddigieknél, amire további szigorítással reagált már számos ország a britekkel szemben. Ez pedig az olajpiacon okozott jelentősebb áresést a reggeli kereskedésben.

A reggeli kereskedésben emelkedett az arany és nagyot ralizik az ezüst, ennek oka elsősorban az, hogy: hosszú, több hónapos huzavona után vasárnap este végre megállapodás született az új pénzügyi mentőcsomagról az Egyesült Államokban. A hivatalos elfogadás már ma meg is történhet a törvényhozásban is. Ennek végső összege 900 milliárd dollár lett, amely tartalmaz egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés