Előfizetői tartalom

A gyenge munkanélküliségi adat ellenére is emelkednek az amerikai tőzsdék

Portfolio
Az ázsiai piacok pénteken követték az USA-t, a kínai tőzsdét leszámítva kifejezetten jó volt a hangulat, emellett Európa börzéi is jól teljesítettet, a német tőzsde új csúcsra került. A magyar tőzsdén ma valósággal elszabadultak az indulatok, több kispapír két számjegyű emelkedést mutatott a pénteki kereskedésben, és a BUX is jelentősebb pluszban tudott zárni. A tengerentúli tőzsdéken szintén emelkednek a meglepően gyenge munkanélküliségi adat után.

2021. január 08. 17:06 Megosztás Emelkedéssel zárt a magyar tőzsde Emelkedéssel zárt a magyar tőzsde, a BUX 1,1 százalékkal került feljebb. A hazai blue chipek közül az OTP 1,2 százalékot emelkedett, a Mol 0,8 százalékkal került feljebb, a Richter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés