Előfizetői tartalom

Az Amazonhoz hasonlította a bitcoint a milliárdos vállalkozó

Portfolio
Őrült ralit láthatunk a kriptodeviza-piacon, komoly emelkedésen van túl többek között a bitcoin és az ethereum árfolyama. A milliárdos vállalkozó Mark Cuban egy érdekes aspektusból tárgyalta most a kriptodevizák helyzetét, egész pontosan a dotcom lufi előtti időszakhoz hasonlította a kriptodeviza-piacon történő eseményeket. A Twitteren közzétett bejegyzéséhez a híresen kripto-szkeptikus Peter Schiff is hozzászólt.

A milliárdos Mark Cuban úgy véli, hogy a befektetők körében elterjedt kripto-őrület “pontosan olyan”, mint a 2000-es dotcom lufi. Így fogalmazott a guru a Twitteren: ...Szerintem a bitcoin, az ethereum és még néhány kriptodeviza úgy fog járni, mint a dotcom lufi időszakában alapított, a lufi kidurranását túlélő és utána beinduló vállalatok, mint például az Amazon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés