Előfizetői tartalom

Az ezüstbe belebukott a reddites forradalom, túl nagy falat volt

Portfolio
Az elmúlt hetekben kezdődött reddites forradalom sikeresen vette az akadályokat néhány részvény esetében, mint amilyen a GameStop vagy az AMC, ahol rettentően elszállt az árfolyam. A nagy volatilitás miatt azonban a brókercégek egymás után léptek és korlátozták számos vállalat papírjainak a kereskedését. Ezután merült fel az ötlet a Reddit fórumain, hogy az ezüst lehetne a következő célpont, több se kellett a közösségi kereskedőknek, megindult a tömeg a nemesfém piacára, de a kezdeti sikerek után kifulladt a lendület, hiszen ez már egy másik szint volt, a közösséget pedig megosztotta az egész felhajtás. Egyelőre úgy tűnik, hogy az ezüstbe beletört a forradalom foga.

Indul a roham Még múlt hét végén röppentek fel a pletykák, hogy a GameStop után az ezüstre álljanak rá a reddites befektetők. Az egyik posztban a u/RocketBoomGo fórumozó azt írta, hogy a nemesfém az egyik leginkább manipulált termék a világon, amelynek árfolyamát mesterségesen alacsonyan tartják, és emellett még egy esetleges inflációval szemben is fedezetet tud nyújtani...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái