Előfizetői tartalom

Erős pluszban zárt Amerika

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma leginkább rossz hangulatban telt a kereskedés, Európában óvatos emelkedéssel indult a nap, a késődélutáni órákban azonban már komolyabb pluszokat is láthatunk. A befektetők feszült figyelemmel kísérhetik a Brexit-helyzet alakulását, a britek ugyanis a karácsonyi megállapodás technikai és politikai szintű átírását is követelhetik - ha erre nem hajlandó Brüsszel, akkor akár kész egyoldalúan is lépni London egy tegnap nyilvánosságra hozott levél szerint. Egyelőre nem mutat nyitottságot az Európai Bizottság arra, hogy a csak néhány hete kialkudott Brexit kereskedelmi megállapodás északír szabályozási részéhez máris hozzányúljanak, várhatóan a jövő héten egyeztet majd London és Brüsszel az északír  protokoll ügyében. Mindemellett fontos hír még a britek háza tájáról, hogy a várakozásoknak megfelelően nem módosította a 0,1 százalékos alapkamatot a Bank of England monetáris tanácsa. Kedvező piacnyitást láthatunk a tengerentúlon, mindhárom vezető index pluszban zárta a kereskedést.

2021. február 04. 22:01 Erős zárás Amerikában Jó hangulatban zajlott ma a kereskedés a tengerentúl tőzsdéin, mindhárom fontosabb index pluszban zárt. A Dow Jones 1,08%-os, az S&P 500 1,09%-os, a Nasdaq pedig 1,23%-os pluszban zárt. A DOW árfolyamának alakulásaForrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái