Előfizetői tartalom

Hatodik napja emelkedtek az amerikai tőzsdék: csúcson zárt mindhárom fontosabb index

Portfolio
Remek hete volt a vezető tengerentúli börzéknek, a Nasdaq és az S&P 500 is új történelmi csúcsot tudott dönteni. A rendkívül pozitív negyedik negyedéves gyorsjelentések mellett annak is örülhettek még a befektetők az USA-ban, hogy a törvényhozók haladnak az új pénzügyi mentőcsomag elfogadásának ügyében. Az ázsiai tőzsdéken ma leginkább jó hangulatban telt a kereskedés, kimondottan jó hangulatú piacnyitást láthattunk ma Európában is, az emelkedést sokáig a magyar börze vezette, a késődélutáni órákban is az élbolyban helyezkedik el a BUX Index. A nap legnagyobb sztorija a bitcoin, új csúcsra szállt a kriptodeviza árfolyama, miután kiderült, hogy a Tesla 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt belőle.

2021. február 08. 22:04 Megosztás Hatodik napja emelkedtek az amerikai tőzsdék Hatodik napja emelkedtek az amerikai tőzsdék, így a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is rekordmagasan zárt. A mai kereskedés során a Dow 0,76%-os, az S&P 500 0,74%-os, a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés