Előfizetői tartalom

Péterffy Tamás: Veszélyesen közel kerültünk a rendszer teljes összeomlásához

Portfolio
Ma tartják azt a kongresszusi meghallgatást, amelyen többek között a Robinhood vezetője, Vlad Tenev fog beszélni arról, hogy mi állt a döntés hátterében, mikor korlátozták a kereskedést az olyan mém-részvényekben, mint a GameStop, vagy az AMC. Nem csak a Robinhood, de más brókerek is hasonló korlátozásokat eszközöltek, többek között az Interactive Brokers is, amelynek elnöke, Péterffy Tamás egy interjúban beszélt a január végi helyzetről.

Amire szeretnék rámutatni, hogy veszélyesen közel kerültünk a rendszer teljes összeomlásához és a nyilvánosság látszólag egyáltalán nem tud erről, beleértve a kongresszust és a felügyeletet – mondta Péterffy Tamás (Thomas Peterffy), az Interactive Brokers alapítója és elnöke a CNBC-nek. A cégelnök a január végi tőzsdei eseményeket részletezte, mely során a közösségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés