Előfizetői tartalom

Elindult a gyártás a Vitesco debreceni üzemében

Portfolio
Csúcstechnológiát képviselő autóipari elektronikát és sebességváltó érzékelőket gyárt a Vitesco Technologies debreceni üzeme, amely a tervek szerint a jövő év közepéig 450 új munkahelyet teremt. Az Ipar 4.0 koncepció szerint létesült, önvezető szállító robotokkal és intelligens megoldásokkal működő üzem tovább erősíti Magyarország globális autóipari jelentőségét is.

A jövőben a modern meghajtás-technológiára szakosodott cég 7000 négyzetméteren csúcstechnológiás elektronikát és sebességváltó érzékelőket gyárt majd Debrecenben az összes hajtásrendszerhez – a teljesen elektromos autóktól a plug-in hibrideken át a villamosított belsőégésű motorral működőkig bezárólag. A cég az összesen mintegy 100 millió eurós (hozzávetőleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés