Előfizetői tartalom

Itt a reddites csorda új célpontja, már népszerűbb mint a GameStop

Portfolio
Tegnap hatalmas emelkedés volt látható a Rocket nevű cég részvényeiben, amely főleg jelzáloghitelezéssel foglalkozik, és nagyon hasonlónak tűnnek a mostani árfolyammozgás körülményei, mint amit a GameStop vagy az AMC esetében lehetett tapasztalni korábban. Egyrészt itt is rendkívül magas a shortállomány, másrészt a tegnapi nap végén már többször került említésre a reddites WallStreetBets nevű fórumon, mint bármelyik másik papír. Emellett pedig mémként is tökéletesen megállja a helyét, mivel a cég nevét rakétaként lehetne lefordítani, ami népszerű emoji volt mostanában a kisbefektetők körében.

A Rocket kereskedését többször is le kellett állítani a tegnapi kereskedésben a nagy árfolyammozgások miatt, összesen több mint 367 millió részvény cserélt gazdát, amely a vállalat történetének legforgalmasabb napja volt. Ez a nagy kilengés, amihez nem társult hasonlóan nagyívű bejelentés, gyanúsan emlékeztet a GameStop vagy az AMC részvényeinek mozgására, amit a reddites...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés