Előfizetői tartalom

Újabb fordulat a GameStop-sztoriban, felrobbant az árfolyam

Portfolio
Több mint 40 százalékot ralizott a GameStop árfolyama hétfőn és más mém-részvények is nagyot emelkedtek, miután a videójáték-kiskereskedő kedvező híreket közölt a profilváltással kapcsolatban. Emellett a befektetők azt is árazhatták, hogy a kisbefektetők az újabb gazdaságélénkítő csomagból kapott csekkjeiket a részvénypiacokon fogják befektetni.

Nagyot emelkedett a GameStop árfolyama hétfőn, miután a cég bejelentette, hogy a Chewy társalapítóját, Ryan Cohent nevezte ki egy új bizottság élére, amely a videójáték-kiskereskedő e-kereskedelmi átalakulásáért felelős. A GameStop árfolyama 41,2 százalékos emelkedést követően 194,5 dolláron zárt. Az egyik fő ok, amiért a nagy Wall Street-i hedge fundok masszívan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés