Előfizetői tartalom

Tíz millió eurós befektetés egy alig pár éves magyar fintech startupnak!

Portfolio
Tízmillió eurós, jelenlegi árfolyamon mintegy 3,7 milliárd forintos tőkeemelésről állapodtak meg a SEON Technologies alapítói, valamint régi és új befektetői. A startup mindössze négy éves múltra tekint vissza és nem is ez volt az első komolyabb befektetési kör, ami jól jelzi a gyors növekedést. A befektetők között nemzetközi szinten is ismert nevek bukkannak fel.

A SEON Technologies Kft-t két fiatal magyar alapító indította el 2017-ben, nem sokkal azután, hogy többedmagukkal együtt megnyerték az első fintechlab versenyt Magyarországon. Kádár Tamás és Jendruszák Bence először egy kriptoeszköz váltó oldalt szerettek volna indítani, de komoly problémákba ütköztek, amikor a befizetések során rengeteg online kártyás visszaéléssel szembesültek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés