Előfizetői tartalom

Maruzsa Zoltán elmondta, hogy mikor nyithatnak ki az iskolák és mi lesz az érettségikkel

Portfolio
Maruzsa Zoltán, köznevelését felelős államtitkár szerint húsvét utáni nyitásra készülnek az általános iskolákkal és az óvodákkal és azt reméli, hogy a középiskolások is minél hamarabb visszatérhetnek a jelenléti oktatásra. Három hét, vagy egy hónap múlva lehet olyan kedvező a járványhelyzet, hogy mindenki visszatérhet, de előfordulhat, hogy ütemezett visszatérés lesz. Az érettségivel kapcsolatban elmondta az InfoRádiónak, hogy május első napjaiban az írásbeli biztosan lesz és úgy tervezik, hogy a szóbeliket is hagyományos úton megtartják.

A jelenlegi tervek szerint április 7-én indulna újra a tantermi oktatás az általános iskolákban, illetve térhetnének vissza a kisebb gyermekek az óvodákba a járvány harmadik hulláma miatt bevezetett védelmi intézkedések értelmében. Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hogy úgy készülnek, hogy húsvét után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés