Előfizetői tartalom

Elindult a várandósok és a kismamák oltása - Káosz és kígyózó sorok az oltópontokon

Portfolio
Az óriási érdeklődés hatására megteltek a Semmelweis Egyetem klinikáin a várandósok számára létrehozott oltópontok – írja közleményében a Semmelweis Egyetem. Miután reggel az egyetem közölte, hogy a várandósok és a szoptató kismamák számára oltópontokat alakít ki, hatalmas sorok alakultak ki. Információink szerint kaotikus a helyzet, volt, ahol végül csak a várandós nők kaptak ma oltást, a Telex szerint viszont arra is volt példa, hogy olyan nőket is beoltottak, akik beutaló nélkül érkeztek, sőt, volt, aki úgy kapott oltást, hogy nem igazolta a kismamaságát. A hétvégén a továbbiakban már csak azokat a várandósokat várják, akik a megfelelő beutalóval és várandósgondozási kiskönyvvel érkeznek – közölte a Semmelweis Egyetem.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ március 26-án engedélyezte a várandósok koronavírus elleni oltását. A Semmelweis Egyetem több oltópontot is kialakított az érintettek számára ma reggeltől. Az egyetem reggeli közleményében arról írt, hogy a várandós és szoptató kismamák beoltására biztosít extra oltópontokat, ahol a vakcinára regisztráltakat oltják. Eredetileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés