Előfizetői tartalom

Ma már könnyen lehetne akár Balin vagy Barbadoson is a home office-od - Ennyi pénz kell hozzá

Portfolio
Alaposan megváltoztatta a járvány a munkahelyeket és az a várakozás, hogy a home office tartósan velünk maradhat, a pandémia elmúltával is. Nem nehéz elképzelni, hogy sokan a zsúfolt betonrengeteg helyett szívesebben dolgoznának home office-ban homokos tengerpartokról vagy trópusi szigetekről. Van több ország is, ami erre épít és tárt karokkal, könnyített vízummal várja a digitális nomádokat már egy éve. A CNBC négy személy tapasztalatait mutatja be, akik otthagyták a nagyvárosokat a járvány közepette, kitérve arra is, hogy mennyibe kerül az élet a digitális nomádok legnépszerűbb célpontjain.

Bali, Indonézia A chicagói Jubril Agoro számára nem volt ismeretlen a digitális nomádlét már a járványt megelőzően sem, az elmúlt évtizedben több országban is élt, például Thaiföldön és Kolumbiában, de megfordult Afrikában is. Balira 2020 decemberében érkezett. Arra a kérdésre válaszolva, hogy miért pont az indonéz szigetet választotta, elmondta, hogy leginkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés