Előfizetői tartalom

Melyik ruházati részvényt akasszuk le a vállfáról?

Azt gondolhatnánk, hogy a koronavírus válság, és a bevásárlóközpontok rendszeres bezárása negatívan érintette a ruházati cégeket, legyen szó gyártókról, vagy kereskedelmi láncokról. Az árfolyamokon azonban ebből nem sok látszik, és nem csupán arról van szó, hogy a tengernyi ösztönző csomag és monetáris lazításból kivették a részüket. A legnagyobb emelkedés során ugyanis szinte végig felülteljesítették a főbb indexeket. Az utóbbi hónapokban azonban a relatív erő elpárolgott, és csak az elmúlt néhány napban adtak ismét komoly életjeleket az ágazatba tartozó részvények. A technikai elemzés által megnéztük, hogy mire számíthatunk tőlük.

Az alábbiakat elemeztük a cikkben: Textiles, Apparel & Luxury Goods Index Levi Strauss Nike Adidas Gap Abercrombie & Fitch Textiles, Apparel & Luxury Goods Index Az ágazati index nemcsak lépést tudott tartani az S&P 500-al, hanem az elmúlt 12 hónapban - amikor is a koronavírus okozta válság egyértelműen a padlóra küldte a tőzsdéket - nagymértékben felül is múlta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés