Előfizetői tartalom

Itt a lista, ezek a Wall Street legutáltabb részvényei

Portfolio
Befektetni a legkedveltebb részvényekbe gyakran egyszerű és jó ötlet, de nem árt azzal is tisztában lenni, hogy a Wall Street-i elemzők melyik részvényeket kerülik el messziről. Míg ezeknek a cégeknek a sima elkerülése egy elég egyértelmű stratégia, azért érdemes lehet kicsit jobban körülnézni a kevésbé kedvelt részvények között, hiszen bizonyos esetekben az egyetlen irány alulról fölfelé vezet. A legutáltabb részvények előbb, vagy utóbb kevésbé utálttá válnak, ami már önmagában elég lehet az átlag feletti hozamokhoz.

A legutáltabb részvények A Wall Street ajánlásai mindig hasznos segítséget nyújtanak a befektetőknek, legyen szó amatőrökről vagy profikról. A brókercégeknél ülő elemzők végtére is hosszú éveken keresztül követik az iparági trendeket, hasonlítják össze a vállalatokat és értékelik a részvényeket. Az elmúlt egy évben az elemzők által leginkább kedvelt 10 százaléknyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés