FONTOS Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében
 
Előfizetői tartalom

Erre senki sem számított: fodrászatot nyit az Amazon

Portfolio
Nem titok, hogy szívesen kacsingat új, az alaptevékenységéhez látszólag kevésbé kötődő üzletágak felé az Amazon. Az egykori online könyvkereskedőből az évek során internetes kiskereskedelmi óriássá vált, amely saját táblagépet is piacra dobott, sőt, streaming médiaszolgáltatást indított és az élelmiszer kiskereskedelembe is bevásárolta magát. Ma pedig bejelentette, hogy fodrászüzletet nyit Londonban.

A vállalat blogposztja szerint az Amazon Salon a londoni City mellett található trendi Spitalfields kerületben kap helyet, ahol egymást érik az éttermek és az üzletek. A kétszintes fodrászat a hét mind a hét napján nyitva tart majd a tervek szerint. Elsőként az Amazon dolgozói számára lesznek elérhetők a szolgáltatásaik (az internetes óriás brit központja 5 percnyi sétára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés