Előfizetői tartalom

Új vezetés a Dunaferr élén

MTI
A Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága csütörtökre hívta össze az ISD Dunaferr Zrt. közgyűlését, amelyen a többségi tulajdonos, a Steelhold Limited képviselői is részt vettek, azonban a cég menedzsmentje szerint nem volt határozatképes a közgyűlés, mert ők a cégbíróság végzését megfellebbezték. A Dunaújvárosi Hírlap a ciprusi Steelhold meghatalmazott képviselőjére hivatkozva ezzel szemben azt írta online felületén, hogy érvényes és eredményes volt a közgyűlés.

A Dunaferr MTI-hez eljuttatott közleménye szerint jogerős végzés hiányában csak akkor lehetett volna határozatképes a közgyűlés, ha azon minden részvényes megjelenik és minden részvényes egyhangúlag egyetért a közgyűlés megtartásával. A cég székhelyén azonban a jelenlévő néhány magánszemély részvényes kivételével senki nem jelent meg - tették hozzá. Jelezték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés