Előfizetői tartalom

Aegon: Tovább fogunk dolgozni a VIG-vel a tranzakció zárásán

Portfolio
Láthatóan teljes a bizonytalanság az Aegon háza táján azzal kapcsolatban, mi is lesz a magyar (és vele együtt a lengyel, a román és a török) érdekeltség sorsa, miután a magyar Belügyminisztérium április elején elkaszálta az osztrák Vienna Insurance Grouppal kötött 830 millió eurós megállapodást. Úgy tűnik, az osztrákokra hagyja a holland fél, mire jutnak végül a magyarokkal.

A holland Aegon NV biztosítócsoport mai első negyedéves gyorsjelentésében 386 millió eurós első negyedéves adózott eredményről adott számot, ami kevesebb mint harmada az egy évvel korábbi 1,27 milliárd eurónak, de jobb az elemzők által várt 189 millió eurónál, a működési eredmény pedig 20%-kal emelkedett, jelentős részben az amerikai és a holland tevékenységnek köszönhetően....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés