Előfizetői tartalom

Csökkenő bevétel, emelkedő profit a Graphisoft Parknál

Portfolio
Közzétette idei első negyedéves számait a Graphisoft Park. A vállalat mérsékelten csökkenő bevételről és emelkedő adózott eredményről számolt be, a Park kihasználtsága tavaly év végéhez képest stabil maradt. A menedzsment tartja a korábban meghatározott 2021-es előrejelzését, ami alapján a bevételek nagyjából szinten maradhatnak, az EBITDA és az adózott eredmény viszont mérsékelten csökkenhet 2020-hoz képest.

Továbbra is 94 százalékos a kihasználtság A COVID-19 okozta válság hatására az irodapark kihasználtsága a korábban tartósan magas, 97 százalékról 2020 második felében kismértékben, 3 százalékkal visszaesett, és 2021. I. negyedévében is 94 százalék maradt, ami továbbra is kedvezőbb a budapesti átlagos irodapiaci üresedés mértékénél. Az első negyedév végén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés