Előfizetői tartalom

Jó formában lévő Skandináv részvények - online előadás ma este

Portfolio
A skandináv részvénypiacok a legjobban teljesítők közé tartoztak az utóbbi hónapokban. Nemcsak a teljesítményük, de a viszonylagos nyugalmuk is a leginkább kedvelhető és felhasználható befektetési terepek egyikévé tette őket. A magas adók pénzbőség és koronavírusból való kimászás idején nem sok embert zavartak, a jó üzleti környezet, a stabil jogrendszer és infrastruktúra, a fejlett technológia, valamint a boldog lakosság annál inkább előnyt jelentenek. Az északi részvénypiacok relatív erejéhez minden adott volt eddig, de ha a nagy kérdés, hogy mi lesz, ha meginognak a globális tőzsdék az inflációs félelmek, a magas árazások és szezonális hatások miatt? Akár így lesz, akár nem, most vannak érdekes részvények a régióból, amelyeket érdemes megnézni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézünk jónéhány részvényt, amelyek az északi piacokon vannak, és van bennük még emelkedési potenciál. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. május 13., csütörtök, 18:30 - 19:15 Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés