Előfizetői tartalom

Szétverték a kriptopiacot - Itt a fordulat?

Portfolio
Brutális napon vannak túl a kriptovaluták, amiknek az árfolyama tegnap jellemzően 10-30 százalékot zuhant, miután kiderült, hogy Kínában megtiltják a pénzintézeteknek azt, hogy kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtsanak. Több mint egy éve nem volt akkora esés a kriptovaluták piacán, mint most. Ma reggel valamelyest normalizálódott a helyzet, valamelyest felfelé kapaszkodott a kriptovaluták árfolyama.

Tisztító tűz söpört végig tegnap a kriptopiacokon, pánikszerű eladásokat láthattunk, több kriptopiaci elemző kapitulációról beszélt. Az árfolyamok esése egyébként már korábban kezdődött, a bitcoin árfolyama már több mint egy hónapja, április közepe óta esik, viszont az esés tegnap gyorsult be, miután kiderült, Kínában megtiltják a pénzintézeteknek, hogy kriptovalutákkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés