Előfizetői tartalom

Élve eltemették a bitcoint - De mi lesz helyette?

Portfolio
Mi is valójában a kriptovaluta? Mi adja az értékét? Mire jó? Megfelel-e befektetési, fizető- vagy értékörző eszköznek? Világszerte milliókat érdekelnek ezek a témák, és a választ sokan és sokféle képpen megadták már ezekre a kérdésekre. Most a világ egyik legnagyobb befektetési bankja, a Goldman Sachs adott ki egy 40 oldalas elemzést a témában, amiben körbejárják azt, honnan, hová tartanak a kriptovaluták, és vajon melyik lehet közülük a nyertes. A Goldman szerint egyébként esélyes, hogy nem a jelenleg legismertebb, legnagyobb piaci értékű kriptovaluta, a bitcoin lesz a nagy befutó.

Új elemzéssel állt elő a Goldman Sachs A Goldman Sachs, a világ egyik legnagyobb befektetési bankja közzétett egy 40 oldalas anyagot a kriptovalutákról, amelyben olyan témaköröket boncolgat, mint a bitcoin szerepe, a kriptovaluták, mint önálló eszközosztály, a digitális értéktárolás, és a kriptovaluták szerepe egy kiegyensúlyozott portfólióban. Az elemzés egyik fontos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái