FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Élve eltemették a bitcoint - De mi lesz helyette?

Portfolio
Mi is valójában a kriptovaluta? Mi adja az értékét? Mire jó? Megfelel-e befektetési, fizető- vagy értékörző eszköznek? Világszerte milliókat érdekelnek ezek a témák, és a választ sokan és sokféle képpen megadták már ezekre a kérdésekre. Most a világ egyik legnagyobb befektetési bankja, a Goldman Sachs adott ki egy 40 oldalas elemzést a témában, amiben körbejárják azt, honnan, hová tartanak a kriptovaluták, és vajon melyik lehet közülük a nyertes. A Goldman szerint egyébként esélyes, hogy nem a jelenleg legismertebb, legnagyobb piaci értékű kriptovaluta, a bitcoin lesz a nagy befutó.

Új elemzéssel állt elő a Goldman Sachs A Goldman Sachs, a világ egyik legnagyobb befektetési bankja közzétett egy 40 oldalas anyagot a kriptovalutákról, amelyben olyan témaköröket boncolgat, mint a bitcoin szerepe, a kriptovaluták, mint önálló eszközosztály, a digitális értéktárolás, és a kriptovaluták szerepe egy kiegyensúlyozott portfólióban. Az elemzés egyik fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés