Előfizetői tartalom

Az őrület a tetőfokon, újra szárnyalnak a januári sztárok

Portfolio
Nagyon úgy néz ki, hogy a reddites kisbefektetők ismét feléledtek a január végi short squeeze után, a legnagyobb sztár most az akkor másodhegedűs, mozilánc-üzemeltető AMC Entertainment lett: csak ezen a héten közel 120 százalékot szárnyalt a jegyzés, a relatíve magas short állomány apropóján a januári eseményhez hasonlóan most is joggal beszélhetünk a "shortosok megkergetéséről".

AMC Egészen elképesztő hete volt a január végén felkapott mozilánc-üzemeltető AMC Entertainment részvényének, 5 kereskedési nap leforgása alatt 118 százalékot ralizott a részvény. Fundamentális, a vállalat tevékenységét és kilátásait alapvetően meghatározó eseményről nem tudunk beszámolni a vállalat esetében, így a heti remek teljesítmény minden bizonnyal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés