Előfizetői tartalom

Még legalább egy évig eltarthat a súlyos, globális chiphiány

Portfolio
Még legalább egy évig elhúzódhat a globális chiphiány, ami súlyosan érinti jelenleg az autógyártást és veszélyezteti az elektronikai cikkek zavartalan előállítását is és még legalább egy évig kitarthat a létfontosságú alkatrészek szűkössége – írja a Financial Times a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártójára, a Flexre hivatkozva.

A világ harmadik legnagyobb szerződéses elektronikai gyártója, a Flex szerint ez volt az egyik legsötétebb évük a válság miatt, ami az autógyártókat és az elektronikai cikkeket gyártó vállalatokat is arra késztette, hogy felülvizsgálják a globális beszállítói láncaikat. A járművek iránti kereslet gyorsan magához tért a koronavírus-járvány által okozott kezdeti bezuhanás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés