Előfizetői tartalom

Megkezdődött a Magyar multi program és a Zöld nemzeti bajnokok felhívásának társadalmi egyeztetése

MTI
|
Portfolio
Két olyan program társadalmi egyeztetése kezdődött meg szerdán, amely a vállalkozások hosszú távú fejlesztését biztosíthatja, a Magyar Multi Program a kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatását, a Zöld Nemzeti Bajnokok pályázat a zöldgazdaság területén működő cégek technológiafejlesztésének támogatását tűzte ki célul - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtöki közleményében György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár.

Az államtitkár elmondta, hogy a tervek szerint a Magyar multi program keretösszege 100 milliárd forint lesz, a vállalkozások pedig 30 milliótól 2,5 milliárd forintig pályázhatnak majd és a támogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik. A felhívásra olyan vállalkozások jelentkezését várják majd, amelyek tartós fejlődése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés