Előfizetői tartalom

Izraeli exkatona, blockchain szakértő és adattudós cirkuszi artista az idei Brain Bar előadói között

Portfolio
Mi köze a Bitcoinnak a szólásszabadsághoz? Hogyan győzhet az igazság az álhírek felett? Mik a rejtett összefüggések napjaink nemzetközi eseményei mögött? A Brain Bar 2021-ben is a jövő kérdéseire hozza el a választ olyan előadókat megszólaltatva, mint Ryan Hickman, a 12 éves CEO, Bruno Maçães, a politikusból lett író és Tomáš Žáček, a 100% önfenntartó kapszulaotthon megálmodója.

Az idei Brain Bar a 2020-as évek legégetőbb kérdéseire igyekszik választ adni: hogyan élhetünk tartalmas életet, értelmes munkával és minőségi emberi kapcsolatokkal? Miként találhatunk vissza természetbe a mindennapokban? 12 éves CEO és egy önnfenntartó kapszulaotthon megalkotója az előadók között A környezettudatosság úttörője, a szlovák Tomáš Žáček találmányát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés