Előfizetői tartalom

Meglódultak az amerikai indexek, új csúcson zárt az S&P 500

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma negatív hangulat uralkodott, egyrészt a koronavírus delta variánsának terjedése, másrészt a Kínából eredő szabályozói kockázatok miatt, amelyeknek a következő célpontja az online biztosítási üzletág lehet az elemzők szerint. Ami az európai tőzsdéket illeti, a kezdeti iránykeresés után délután már inkább optimista hangulat alakult ki a piacon. Az amerikai tőzsdéket ma nem mozgatták meg a friss gazdasági adatok, napközben mérsékelt mozgást mutatnak az amerikai indexek. A végén mindhárom fő amerikai index pluszban zárt, az S&P 500 új csúcson zárta a kereskedést.

2021. augusztus 12. 22:04 Megosztás A végére jóra fordult minden A kezdeti mínuszok után zárásra pluszba fordult mindhárom vezető amerikai index. A Dow Jones épphogy emelkedni tudott, 35 499 ponton fejezte be a napot. A Nasdaq és az S&P 500 indexeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés