Előfizetői tartalom

2,5 milliárd forint beruházásból épített tűzoltósági épületet a Mol Tiszaújvárosban

Portfolio
Új laktanyába költözik a Mol Petrolkémia tiszaújvárosi telephelyén a FER, a Mol 100 százalék tulajdonú, ipari főfoglalkozású létesítményi tűzoltósága. Az új központ elődjéhez hasonlóan a teljes iparegység, illetve Tiszaújváros és a régió biztonságát is óvja majd. A 2,5 milliárd forint értékű beruházásra azért került sor, hogy a Mol Petrolkémia üzemegységei, valamint a jelenleg is épülő poliol gyára a lehető legnagyobb biztonságban működjön. Az új laktanya a korábbinál közelebb, mintegy 3-4 percnyire van a Mol épülő új komplexumától.

A vegyipari üzem és az iparterület tűzvédelmét ellátó létesítményi tűzoltóság együttműködési megállapodás alapján nyújt segítséget a környező lakosság védelmét ellátó hivatásos tűzoltóságnak. A Mol 100 százalékos tulajdonában lévő FER Tűzoltóság laktanyája eddig a telepen kívül helyezkedett el. A poliol beruházás azonban megkövetelte a meglévő infrastruktúra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés