Előfizetői tartalom

Ismerd meg a 12 éves srácot, aki 120 millió forintot keresett az NFT-őrületen

Portfolio
Benyamin Ahmed nem egy átlagos 12 éves. Amikor épp nem az iskolában van, szívesen úszik, taekwondózik és előszeretettel tanul programozni is. Ahmed mindössze 5 éves korában kezdett el kódolni, az elsődleges motivációt apja, Imran adta, aki webfejlesztőként dolgozik. A HTML és CSS nyelvekkel kezdte, majd tovább fejlesztette programozói készségeit, később JavaScriptet és más programokat is megtanult. Az utóbbi időben azonban nem más, mint a kriptofanatikusok körében oly népszerű NFT-k keltették fel Ahmed figyelmét.

Jövedelmező hobbi "Az NFT-kről először az év elején szereztem tudomást" - mondta el a CNBC Make It-nek a Londonban élő Ahmed, majd hozzátette: "Azért nyűgöztek le, mert a blokklánc technológia segítségével pillanatok alatt át lehet ruházni egy NFT tulajdonjogát". A puszta szemlélődésnél azonban tovább is lépett Ahmed, ugyanis miután felkeltette a figyelmét a technológia...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái