Előfizetői tartalom

Az autó nagykereskedelemben is terjeszkedik az AutoWallis - Kilépnek a régiónkból?

Egymás után szerzi meg különböző autómárkák nagykereskedelmi jogát a régióban az AutoWallis, jelenleg már 14 országban van jelen a magyar vállalat ilyen tevékenységgel, és a tervek között további akvizíciók is szerepelnek. Izgalmas kérdés, hogy a kelet-közép-európai régióból elindul-e déli, északi, vagy nyugati irányba a vállalat, például Ausztriába és onnan nyugatra. Nem kizárt, hogy lesznek ilyen lehetőségek is, nyilatkozta a Portfolio-nak Andrew Prest, az AutoWallis nagykereskedelmi üzletágának igazgatója, akivel többek között arról beszéltünk, hogy miért adják át a nagykereskedelmi jogokat az autógyártók, hogyan lehet azokat elnyerni, hogyan néz ki a nagykereskedelmi logisztika a gyakorlatban, de arról is, hogy hogyan hat a vállalat működésére a chiphiány.

Az AutoWallis sztori a tőzsdén! Az AutoWallis stratégiájáról, kilátásairól, a tervezett részvénykibocsátás részleteiről a vállalat vezetői beszélnek. A Portfolio online klubja ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Információ és jelentkezés Az elmúlt időszakban két nagykereskedelmi tranzakciót jelentett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés