Előfizetői tartalom

Elszálló gázár: megszünteti az E.ON a lakossági versenypiaci gázszerződéseit, lépnie kell az ügyfeleknek

Portfolio
Az E.ON Energiamegoldások Kft. 2021. november 30-ai határidővel megszünteti lakossági földgáz-versenypiaci szerződéseit, így az érintett háztartásoknak legkésőbb december 1-ig új szerződést kell kötnie a felhasználási helyen működési engedéllyel rendelkező egyetemes szolgáltatóval, vagy egy másik földgáz-kereskedővel, különben kikapcsolhatják a gázt és leszerelhetik a gázórákat – derül ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) közleményéből.

A MEKH a közleményében azt rögzíti, hogy az E.ON Energiamegoldások Kft. a Hivatallal egyeztetett módon megkezdte az érintett felhasználók részletes tájékoztatását a szolgáltatóváltással kapcsolatos teendőkről. Emellett a lakosság figyelmébe ajánlja a jelenleg működési engedéllyel rendelkező egyetemes szolgáltatókat és földgáz kereskedőket, illetve figyelmezteti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés