Előfizetői tartalom

Gigantikus kötés az OTP-ben - Hirtelen nagyot zuhant a BUX

Portfolio
Ma délelőtt rövid időn belül nagyot esett a BUX index értéke, hirtelen 2 százalékkal került lejjebb, majd szinte azonnal vissza is ugrott, közben az OTP részvényeinek piacán hatalmas volt a forgalom, és ott is hirtelen jelentős esést láttunk. Nem adathibáról van szó, a villámszerű leszúrás mögött az OTP tranzakciója áll.

Update 12:51 Közben megérkezett az OTP közleménye, amiben az áll, hogy a 2021. szeptember 14-én bejelentett, az OPUS Securities-zel kötött alárendelt swap szerződés szerint gyakorolt vételi joga alapján a mai napon teljesült tőzsdei ügylettel 14 496 476 darab OTP törzsrészvényt szerez, részvényenként 18 118 forint átlagáron. Az elszámolás várható napja 2021. október 29....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés