Előfizetői tartalom

Szépen nő a Magyar Telekom - Vajon változtat a menedzsment a célokon?

Portfolio
Kedden piaczárás után teszi közzé harmadik negyedéves számait a Magyar Telekom, az elemzői várakozások alapján a menedzsment által egész évre várt növekedés feletti lehetett a bevétel- és EBITDA-dinamika a negyedévben. A második negyedéves gyorsjelentés után a menedzsment megemelte az idei célkitűzéseket, kérdés, hogy a harmadik negyedéves számok ismeretében lesz-e újabb változtatás.

Az elmúlt években emelkedő trendben mozgott a Telekom árbevétele, eddig az idei év is követi a mintát, az elemzői várakozások alapján pedig az idei harmadik negyedév is erősebb lehet, mint az elmúlt években. A bevételek növekedésének motorja továbbra is a mobil adatbevétel, a vezetékes szélessávú kiskereskedelmi bevétel, a TV-bevétel és a mobil és vezetékes készülékértékesítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés