Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika, de ez sem mentette meg a hetet

Portfolio
Miközben a világ vezető tőzsdéin a befektetők a friss vállalati gyorsjelentési, valamint az inflációs adatokat emésztik, és ezért mérsékeltek az elmozdulások index-szinten, addig a magyar tőzsdén nagy izgalmak voltak: az üzemanyagárak befagyasztása miatt csütörtökön nagyot esett a Mol árfolyama, az OTP kurzusa viszont nagyot emelkedett. Ma a Mol tovább esett, a tengerentúlon pedig vállalatok feldarabolása, és Elon Musk részvényeladása volt a téma, a jó öreg inflációs aggodalom mellett.

2021. november 12. 22:04 Megosztás Pluszban zárt Amerika Pluszban zárták a hét utolsó kereskedési napját az amerikai indexek, közülük is kiemelkedik a Nasdaq 1%-os erősödésével. A Nasdaqot az S&P 500 követte 0,74%-os erősödéssel, a Dow fél százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés