Előfizetői tartalom

Virtuális párhuzamos világba költözünk, ha valóra válik Mark Zuckerberg álma

Amióta Mark Zuckerberg bejelentette, hogy a Facebook jövőjét a metaverzumban képzeli el, és ennek megfelelően újrabrandelte a cégét, vállalatok tucatjai vágtak bele a metaverzum-bizniszbe. A Microsoft, az Nvidia és még számos techcég jelentette be, hogy ezentúl egy metaverzum kiépítésébe kezd majd, amitől teljes paradigmaváltást várnak az online térben.

A metaverzum egy online közösségi tér, ahol a felhasználók élőben találkozhatnak és a feed-alapú információközlés helyett szinkrón kommunikációt folytathatnak egymással. Mindezt úgy, hogy a VR vagy az AR - amely azt jelenti, hogy virtuális elemek vetítődnek a létező, fizikai térbe - hogy a technológia és egy személyre szabott avatar segítségével léphetnek egymással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés