Előfizetői tartalom

A végén ébredtek az eladók a Wall Streeten

Portfolio
A hétfői kereskedés pozitív felütéssel indult az európai tőzsdéken, azonban délutánra elkezdtek lefordulni a vezető indexek és inkább vegyes összkép alakult ki. A befektetőket továbbra is az aggasztja, hogy az európai országokban romló járványhelyzet és az új korlátozó intézkedések milyen hatással lehetnek a gazdaságra. A Bloomberg szerint Angela Merkel arról beszélt, hogy Németországban a helyzet "rendkívül drámai", és figyelmeztetett, hogy a kórházak hamarosan túlterheltek lesznek, hacsak nem törik meg a világjárvány negyedik hullámát. Eközben viszont az amerikai tőzsdéken kifejezetten jó a hangulat, miután a múlt héten megütött szektorokat veszik a befektetők, illetve eldőlt az is, hogy a következő négy évben is Jerome Powell fogja vezetni az amerikai jegybankot.

2021. november 22. 22:02 Megosztás Elromlott a hangulat A kereskedés utolsó órájában romlott el a hangulat a tengerentúlon, így a Dow Jones végül csak 0,05%-os pluszban zárt. Ennél is rosszabbul járt az S&P-500, mely 0,3%-os gyengüléssel zárt, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés