Előfizetői tartalom

Mínuszban zártak az amerikai indexek a pénteki fontos adat előtt, nagy esés volt a kriptopiacokon

Portfolio
Az európai tőzsdék enyhe mínuszai után az amerikai tőzsdék a kereskedés nagy részében oldalaztak, aztán a záráshoz közeledve egyre inkább lefelé vették az irányt,végül az S&P 500 0,7%-os a Nasdaq 1,7%-os eséssel zárt, a Dow Jones pedig stagnált. A pénteki amerikai inflációs adat kulcsfontosságú lesz a Fed jövő heti kamatdöntése szempontjából is, így ez előtt óvatossági pozíciózárások lehettek a mai gyengülés mögött, 3 napi nagy emelkedés után. Közben persze nyugtalanságot okoznak az omikron-variánssal kapcsolatos fejlemények is.

2021. december 09. 23:32 Megosztás Mínuszban zártak az amerikai indexek a pénteki fontos adat előtt, nagy esés volt a kriptopiacokon A zárásra elromlott a hangulat a vezető amerikai részvényindexek alapján: az S&P500 végül 0,7%-os eséssel zárt 4667...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés