Előfizetői tartalom

Itt vannak a Masterplast friss előrejelzései - Indul a moduláris gyártás, újabb akvizíciók jöhetnek

Portfolio
Indul a moduláris épületek gyártása a Masterplastnál, ami jövő évben már eredményt is termelhet a cégnek és további akvizíciós célpontokat vizsgál a menedzsment, amivel kapcsolatban idén már várhatóan konkrétumokról számolhat be – mondta el a mai befektetői napon a cégvezetés. A Masterplast közzétette frissített eredményvárakozásait, amelyek további jelentős növekedési pályát vázolnak fel a következő évekre. Az osztalékfizetési politikán egyelőre nem változtat a vállalat, mert most van egy olyan momentum, amikor érdemes visszaforgatni a pénzt, ebben látja az értékteremtést a vezetőség. Ha egy nagy projekthez szükség lesz finanszírozásra, abban az esetben akár részvénykibocsátás is jöhet.

Az építőipari boom látszik a tavalyi számainkon, de hiszünk benne, hogy a növekedés hosszú távon is fennmaradhat. Az embereknél lévő el nem költött pénz világszerte lakásfelújításokba megy, az építőipar hosszú ciklusokban működik, a növekedés kitarthat pár évig – mondta el Tibor Dávid. Az energiahatékonysági céloknak megfelelve egyre vastagabb szigeteléseket kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés