Előfizetői tartalom

Esett Amerika

Portfolio
A hétfői kereskedés során hamvaiból támadt fel az amerikai részvénypiac, és a kereskedés utolsó óráiban megérkeztek a vevők, végül pedig sikerült durván 4-5 százalékos indexszintű mínuszból egy kis emelkedéssel zárni. A csodás feltámadás ezek után viszont az ázsiai tőzsdéken már nem igazán látszott meg, hiszen itt megint csak 2 százalék körüli esést produkáltak a vezető indexek, viszont Európában jött egy kis fellélegzés, hiszen jellemzően emelkedtek a tőzsdék. Ugyanezt viszont nem mondhattuk el Amerikáról, ahol a keddi kereskedés során gyengültek az indexek.

2022. január 25. 22:02 Megosztás Esés lett a vége Gyengüléssel zártak a vezető amerikai indexek, habár a nap folyamán átmenetileg feljebb tudtak kapaszkodni. A Dow végül 0,2%-ot veszített értékéből, miközben az S&P 500 1,2%-kal került lejjebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés