Előfizetői tartalom

Továbbra is a 4iG-hoz tart az MVM Net

Portfolio
Tegnap este az MVM bejelentette, hogy az MVM és az Antenna Hungária között az MVM NET (jelenleg AH NET) részvényeire vonatkozóan létrejött adásvételi szerződés zárását követően a felek utólag olyan kérdéseket azonosítottak, melyeket a jövőre nézve rendezni szükséges. Ennek érdekében a felek 2022. február 2-án megállapodást írtak alá arról, hogy a 2021. november 17-et megelőző állapotot állítják helyre. Közben azzal kapcsolatban jelentek meg hírek, hogy a tranzakció meghiúsulhat, a 4iG azonban ezt egy közleményben cáfolta, azt írják, hogy az MVM NET megszerzésére irányuló szerződés továbbra is érvényes és hatályos.

A tegnapi közleményben az állt, hogy a felek határozott szándéka a tranzakcióval kapcsolatban felmerült kérdések mihamarabb történő végleges lezárása, vagyis egyelőre nem jelenthető ki, hogy a tranzakció a jövőben sem fog létrejönni. Most reagált a 4iG az MVM bejelentésére, a közleményben azt írják, hogy a 4iG és az Antenna Hungária tulajdonosi jogait gyakorló magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés