Előfizetői tartalom

Csúnyán elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Csütörtökön Ázsiában kifulladni látszott a technológiai részvények globális ralija, miután a befektetők óvatosabbá váltak az infláció és a jegybanki kamatemelés kilátásai körüli bizonytalanságok közepette. A nap első felét kivárás jellemezte a tőzsdéken az amerikai inflációs adat délutáni publikálása előtt, az európai részvénypiacokon az iránykeresés volt a jellemző. Az adatot követően az amerikai kötvényhozamok emelkedtek, míg a tőzsdeindexek lefelé vették az irányt, és bár volt egy átmeneti visszapattanás, nem tudtak erőre kapni az amerikai indexek. A magyar tőzsde alulteljesítő volt ma, a BUX eséssel zárt.

2022. február 10. 22:05 Megosztás 500 pontot esett a Dow, mínuszban zárt Amerika Nem sikerült javítani az amerikai indexek teljesítményén az utóbbi egy órában sem, a Nasdaq zárta a legnagyobb eséssel a sort, több mint 2%-os gyengüléssel. A Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés