Előfizetői tartalom

Jól jövedelmez a befektetési szolgáltatás, rekorderedmény a hazai brókercégeknél

Portfolio
Rekorderedményeket hozott a 2021-es év a hazai befektetési vállalkozásoknál az MNB friss adatai szerint. A befektetési szolgáltatási tevékenység eredménye csúcsot döntött a szektorban, különösen a kereskedelmi tevékenységnek köszönhetően, ezzel együtt pedig a hazai brókercégek adózott eredménye is soha nem látott szintre emelkedett tavaly.

A brókersorrend Bár a hazai részvénypiac csak egy szeletét adja a magyarországi brókercégek bevételeinek, érdemes megnézni, hogy mi történt a hazai tőzsdei forgalommal, mert az indikáció lehet az eredményekre nézve. A koronavírus-járvány kitörése és az azzal járó piaci turbulenciák forgalomnövekedést hoztak 2020-ban a hazai parkettre, 2021-ben ehhez képest egy kismértékű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés